otrdiena, 2010. gada 19. janvāris

Sveiciens Jums, kas vēlas plēst cenas!

Sācies jauns, veiksmīgs un radošs 2010. gads, kurā visi kopīgiem spēkiem turpināsim darboties un plēst pušu visu, kas iekrājies, sakrājies un uzplēst no tā sev kārtīgu labumu!

Ja plānojat arī šajā gadā cīnīties un kā īsti varoņi paveikt dažbrīd šķietami neiespējamo – realizēt preces, pakalpojumus un iegūt apgrozāmos līdzekļus – iesaku šī gada budžetā iekļaut dalību preču izpārdošanā MEGA outlet “Cenplēsis 2010”, kurā notiks aktīva pārdošana un pirkšana. Ne velti pasākums notiks 11 dienas, kuru laikā uz izpārdošanu pagūs ierasties pircēji no visas Latvijas. Jūs paspēsiet ne vien izpārdot visu saražoto produkciju un iekrājušās preces, bet arī pieražot un piepirkt klāt, lai varētu apmierināt pircēju neremdināmo apetīti, jo pētot izstāžu rezultātus, secinām, ka apmeklētāju aktivitāte un pirkšanas kāre izstādēs ir negaidīti liela!

Šobrīd sācies jauns cenu posms, kad vēl iespējams ietaupīt dalības maksai. Šodien lētāk nekā rīt – no 1. marta dalības maksa būs jau paaugusies. Vairāk par izmaksām skatieties www.cenplesis.lv

“Cenplēša 2010” gads arī ir sācies aktīvi, jo saņemam zvanus un rezervācijas par labākajām vietām hallē. Dalībai izstādē pieteikušies mēbeļu ražotājs “Barss-AM”, sadzīves tehnikas tirgotāji “Rendex un “Baltic Europart”, mobilo telefonu tirgotājs “DT Mobile” un citu nozaru pārstāvji “Eastcon AG”, “Lidars-A”, “Ādas Dizains” un citi.

Ir vērts pievienoties dalībniekiem un piedalīties!

Nav komentāru: